over mij

 

Hi, ik ben Nicoline Zemering. Geboren op 11 juni 1958.

Een 50plusmeisje dus.

Op dit blog schrijf en dicht ik over wat mij bezighoudt.

Alleen is maar alleen.

Daarom ben ik op zoek naar andere 50plussers (v), die zich ook (af en toe) nog een meisje voelen.

Om samen de50plusmeisjes te zijn.

Voel je drang, zin of inspiratie klim dan in de pen (wij weten nog wat dat is!) en deel je gevoelens en ervaringen op de50plusmeisjes.nl.

Ondertussen denk je vast, wat is dat dan een 50plusmeisje?

Nou, dat is heel eenvoudig. Van buiten ben je een 50plusser, maar van binnen ben je (ook) nog dat meisje van 16.

Mijn oma was in ieder geval ook een 50plusmeisje.

Ze zei tegen me:

„Het is zo gek. Kijk naar mijn handen. Die zijn meer dan 80 jaar oud. Maar van binnen ben ik net als jij nog een meisje. Altijd gebleven. Er verandert niet zoveel aan je wezen, aan je karakter, aan je kern. In het diepst van je gedachten blijf je het meisje dat je was”.

Ik schreef er mijn eerste blogpost over: http://de50plusmeisjes.nl/oma/

Let’s keep in touch.

50plusmeisje

schrijvend aan eerste blog

25-05-2014, 4:17. Midden in de nacht.

3 Reacties

 • Reply Annelies ter Braak 22 juni 2015 at 15:34

  Hoi Nicoline,
  jouw dochter geslaagd, gefeliciteerd! Leuk, jouw site en de tekst.
  Ik moest aan je denken toen ik net het prachtige ballet van het Hofvijverconcert zat te bekijken. Heel krachtig, vooral de combinatie klassieke muziek met échte moderne, hedentijdse dans, uiterst geraffineerd. Als je het hebt gemist, moet je zeker even terugkijken , groetjes, Annelies

  • Reply Nicoline Zemering 27 juni 2015 at 19:43

   Hoi Annelies, Ik heb het niet gezien het Hofvijverconcert en ook niet teruggekeken. Geen tijd voor gehad noch genomen. Vooral dat laatste natuurlijk. “Echte moderne hedendaagse dans”: vast een inspirerend voorbeeld voor The Good (Old) Times, onze dansgroep van Gray Vibes. Ik ga daar zeker nog een keer over schrijven op mijn blog. Ook staat nog op mijn to do lijst om een reünie van onze dansgroep te organiseren bij mij in de tuin! Ik ben het niet vergeten hoor. Ik hoop van ganser harte dat Gray Vibes volgend seizoen weer dansgroepen voor grand older ladies like us zal organiseren. Ik ben dan zeker weer van de partij en ik hoop jou als dans-veteraan daar ook weer te ontmoeten. Dus: see you!

 • Reply Annemiek Nan 17 juni 2014 at 20:35

  Hey Nicolien, wat leuk zeg, een eigen blog! Gefeliciteerd en ik ga hem zeker volgen. Leuk van je te horen!

 • Laat een reactie achter